PROJECT MANAGEMENT OVERVIEW
MANAGEMENTUL DE PROIECT nu a aparut odata cu business-ul modern si nici nu este o "gaselnita" teoretica despre care sa filosofam de cate ori incepem un proiect.

Managementul de Proiect este mai mult decat obligatoriu in orice business care se respecta pentru ca MP este "responsabil" de punerea in practica in mod eficient, a celor mai bune solutii prin care rezolvam probleme si necesitati sau adresam oportunitati.

Managementul de Proiect, indiferent de varianta de abordare ("waterfall" sau "agile") sau de metodologia folosita (PMBOK®, PRINCE2®, AGILE SCRUM PM®..), este cea mai importanta constanta a managementului modern.

Lipsa acestei componente sau aplicarea ei "dupa ureche" ne arunca in zona statistica in care:
60% dintre proiecte esueaza in a rezolva in totalitate problema sau necesitatea  clientului!
40% din ceea ce se investeste intr-un proiect (bani, resurse umane sau tehnice, inovatie si creativitate, munca si implicare) inseamna pierdere reala!

Definirea unui mod de lucru structurat, dezvoltarea unor competente conform unor roluri si responsabilitati asumate, optimizarea relatiei dintre Analiza de Business si Managementul de Proiect reprezinta solutii importante ce trebuie puse in practica pentru ca un proiect sa produca real, impactul scontat in Business!
ESSENTIAL PROJECT MANAGEMENT TRAINING

Programele de training din seria "ESSENTIAL" sunt programe de tip "core" ce asigura dezvoltarea unui nivel de competenta fundamental in Managementul de Proiect.

Cele CINCI programe "essential" sunt dedicate independent diverselor categorii de actionari din proiect.

Programele "ESSENTIAL" sunt evaluate si acreditate de catre Project Management Institute, PMI®.
Fiecare dintre programe beneficiaza de un numar de credite internationale, PMI® PDU - Professional Development Unit, diplomele de participare fiind recunoscute international.
Dezvoltarea acestor programe se bazeaza pe o experienta de 21 de ani in managementul de proiect, peste 750 sesiuni de training MP si peste 600 de proiecte finalizate.
Plecand de la standardul global PMBOK®, programele "ESSENTIAL" prezinta cele mai fezabile, practice si eficiente abordari ale MP, introducand elemente specifice metodologiilor PRINCE2®, AGILE-SCRUM® si ARCPRO® (metodologie proprie Arcadia Consulting, dezvoltata pentru a adresa specificul romanesc de derulare a proiectelor).
Intelegerea si Utilizarea abordarilor descrise in programele "ESSENTIAL" asigura o crestere a eficientei de minim 30% in proiecte.
ESSENTIAL PROJECT MANAGEMENT
training series
Project Management
Fundamentals
Level:
Beginner

Prerequisite:
none
Project Management
Complete Guide
Level:
Intermediate/ Advanced

Prerequisite:
none
Advanced
Project Management
Level:
Advanced

Prerequisite:
"Project Management Complete Guide"
Agile Scrum
Project Management
Level:
Advanced

Prerequisite:
none
Project Management
Plan & Action
Level:
Intermediate/ Advanced

Prerequisite:
none
PROJECT MANAGEMENT CERTIFICATION

Programele de certificare au fost intotdeauna o tinta preferata atat pentru seniorii managementului de proiect cat si pentru cei ce vor sa isi construiasca o cariera de succes in acest domeniu.

Pentru a raspunde acestor deziderate, am creat programul PM SPECIALIZATION care a fost considerat intotdeauna un succes, ca si abordare si cunostinte dobandite, de catre toti cei care au obtinut aceasta certificare (Alumni).

PM SPECIALIZATION este programul de certificare, acreditat PMI®, care propune o dezvoltare accelerata a competentelor specifice, accentuand transpunerea in practica a standardelor si metodologiilor.
Project Management
Specialization
Level:
Advanced

Prerequisite:
"Advanced Project Management"
ARCADIA CONSULTING srl

Global Registered Education Provider,
Project Management Institute, USA

©1999 Arcadia Consulting srl | Designed by Arcadia Consulting srl